Wijchen – Wagenmaker 29
6603 LV, WIJCHEN
€ 609.000,- v.o.n.
5 kamers 3 slaapkamers 701 m3 172 m2 265 m2

Omschrijving

***BINNENKORT START DE DE BOUW VAN DEZE WONING***

Deze ruime, zeer energiezuinige twee-onder-een-kapwoning met gedeelde topgevel biedt je optimaal wooncomfort.

Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat kan. Daarnaast is de woning zeer

***BINNENKORT START DE DE BOUW VAN DEZE WONING***

Deze ruime, zeer energiezuinige twee-onder-een-kapwoning met gedeelde topgevel biedt je optimaal wooncomfort.

Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat kan. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten:
+ Zeer energiezuinige woning
+ Vloerverwarming op alle verdiepingen
+ Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
+ Lichte woonkamer
+ Geïsoleerde garage
+ Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet
+ Grote tweede verdieping, met meerdere indelingsmogelijkheden
+ Veel lichtinval door de grote raampartijen

De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek.
Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel.
De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee slaapkamers, een tweede badkamer en een was-/bergruimte. Zie jij jezelf hier al wonen?

De woning wordt opgeleverd met een aanbouw van 2,4 m1 op de begane grond en een dakraam op zolder. De kosten hiervoor zijn niet in de koopsom inbegrepen.