Wijchen – Valendrieseweg 199
6603 AC, WIJCHEN
€ 1.600.000,- k.k.
4 kamers 3 slaapkamers 2 m3 1 m2 9.258 m2

Omschrijving

Absoluut een unieke kans! Vrij wonen tussen het groen en dan toch alle voorzieningen dichtbij. Deze kavel biedt vele kansen om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De huidige woning van ongeveer 160 m2 staat op een kavel van ruim 9.000 m2 met in het midden; de woning met bijgebouwen en tuin met diverse zithoekjes. Links; het voormalige weiland waar de huidige bewoners met veel liefde en aandacht in 30 jaar tijd een tuin hebben aangelegd, met diverse planten en struiken. En achter de woning; uw eigen bos. Dit bos is een uitloper

Absoluut een unieke kans! Vrij wonen tussen het groen en dan toch alle voorzieningen dichtbij. Deze kavel biedt vele kansen om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

De huidige woning van ongeveer 160 m2 staat op een kavel van ruim 9.000 m2 met in het midden; de woning met bijgebouwen en tuin met diverse zithoekjes. Links; het voormalige weiland waar de huidige bewoners met veel liefde en aandacht in 30 jaar tijd een tuin hebben aangelegd, met diverse planten en struiken. En achter de woning; uw eigen bos. Dit bos is een uitloper van de Hatertse Vennen.

De kavel biedt vele kansen! De huidige woning kan vervangen worden door een droomhuis met mogelijkheid tot het maken van een kangoeroewoning.

Dit object heeft het mooiste van twee werelden. Wonen in het groen; natuurbeleving met een grote diversiteit aan planten en dieren. Toch woont u binnen de bebouwde kom van Wijchen en zijn alle voorzieningen dichtbij; denk aan diverse scholen, sportaccommodaties, de golfbaan en een speeltuin “De Blije Dries”. Het centrum van Wijchen is zeer compleet met bijvoorbeeld een station en zelfs een eigen kasteel! De uitvalswegen A50 en A73 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Unieke locatie
– Wonen midden in de natuur
– Alle voorzieningen in de nabije omgeving
– Rust en ruimte
– Kans tot realiseren van je droomhuis