Wijchen – Sleedoornweg 8
6601 GW, WIJCHEN
€ 1.000.000,- k.k.
EEnergielabel 4 kamers 3 slaapkamers 568 m3 111 m2 7.300 m2

Omschrijving

Woonboerderij met veel mogelijkheden, waaronder potentieel twee extra bouwkavels, waardoor er drie percelen ontstaan van respectievelijk ca. 1700 m2, 3000 m2 en 2600 m2.

Aan de rand van Wijchen ligt deze woonboerderij met een multifunctioneel bijgebouw van ruim 220 m². De rust en vrijheid rondom zou u doen vergeten dat u op korte afstand (5 minuten) van het centrum van Wijchen en een stad als Nijmegen bent. Wijchen beschikt over een eigen NS-station en alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals scholen, winkels,

Woonboerderij met veel mogelijkheden, waaronder potentieel twee extra bouwkavels, waardoor er drie percelen ontstaan van respectievelijk ca. 1700 m2, 3000 m2 en 2600 m2.

Aan de rand van Wijchen ligt deze woonboerderij met een multifunctioneel bijgebouw van ruim 220 m². De rust en vrijheid rondom zou u doen vergeten dat u op korte afstand (5 minuten) van het centrum van Wijchen en een stad als Nijmegen bent. Wijchen beschikt over een eigen NS-station en alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen zoals A73 en A50. De woning ligt op een kavel van maar liefst 7.300 m².

Bijzonderheden:
– Nieuwe rieten kap met isolatie
– Plafonds benedenverdieping zijn geïsoleerd
– Verder geen isolerende voorzieningen
– Woning is gunstig gelegen in het midden van het perceel
– Vrije en unieke ligging
– Bijgebouw (voorheen in gebruik geweest als hondenfokkerij en vogelkwekerij met volières) multifunctioneel te gebruiken en voorzien van water en elektra. Deze is met enkele eenvoudige aanpassingen te gebruiken als mantelzorgwoning of woning voor ouders of kinderen.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1820
– Perceeloppervlakte: 7.300 m²
– Woonoppervlakte woonhuis: 111 m², overig inpandig 58 m²
– Woonoppervlakte bijgebouw: 221 m²
– Dubbele garage
– Separate hoge garage waar camper, caravan of boot in kan

Indeling
Woonhuis: Entree met toegang tot de keuken en de woonkamer met open haard. Eenvoudige, maar nette witte keuken met aansluitend de eetkamer met meterkast, bergkast en kachel. Vanuit de eetkamer is er toegang tot de hal aan de achterzijde van de woning met 3 slaapkamers en een badkamer met douche. Via de trap in de hal komt u op de 1e verdieping. Op de begane grond bevindt zich verder nog een berging met CV opstelling.
Op de 1e verdieping bevindt zich een bergzolder.

Twee extra bouwkavels:
De aanvraag voor twee extra bouwkavels is in behandeling bij de gemeente Wijchen. Hierdoor kunnen er, na het succesvol doorlopen van een bestemmingsplanwijziging door koper, twee bouwkavels van ca. 1700 m2 en 2600 m2 gerealiseerd worden. Bij de bestaande woning blijft dan een perceel van ca. 3000 m2 over.