Wijchen – Saltshof 2021
6604 ER, WIJCHEN
€ 327.500,- k.k.
AEnergielabel 4 kamers 3 slaapkamers 361 m3 108 m2 151 m2

Omschrijving

Ben je op zoek naar een direct te betrekken woning in een zeer geliefde wijk? Dan hebben wij de ideale oplossing! Deze woning is voorzien van een uitbouw van 3,5 meter, 3 slaapkamers, nette keuken, moderne badkamer en een fraaie voor- en achtertuin.

De woning heeft een rustige en gunstige ligging ten opzichte van kinderopvang, basisscholen en sportverenigingen. Ook zijn de diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken (A326, A73 en de A50). Hierdoor is het centrum van Nijmegen bijvoorbeeld binnen ca. 15 autominuten

Ben je op zoek naar een direct te betrekken woning in een zeer geliefde wijk? Dan hebben wij de ideale oplossing! Deze woning is voorzien van een uitbouw van 3,5 meter, 3 slaapkamers, nette keuken, moderne badkamer en een fraaie voor- en achtertuin.

De woning heeft een rustige en gunstige ligging ten opzichte van kinderopvang, basisscholen en sportverenigingen. Ook zijn de diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken (A326, A73 en de A50). Hierdoor is het centrum van Nijmegen bijvoorbeeld binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
– Mogelijkheid tot realisatie dakopbouw
– Rolluiken voor en achter
– Geheel geïsoleerde woning
– Achterzijde voorzien van een elektrisch zonnescherm
– Buitenschilderwerk in 2022
– Meterkast vernieuwd
– Voldoende parkeergelegenheid in de straat

Algemeen:
Bouwjaar: 1992
Woonoppervlakte: 108 m²
Inhoud: 361 m³
Perceel: 151 m²

Indeling
Via de hal met meterkast en kast voor C.V.-ketel kom je in de woonkamer. De woonkamer voelt zeer ruim en licht door de uitbouw en de openslaande deuren naar de zonnige tuin met het terras. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een gezellige (sier)haard. De moderne lichte keuken heeft veel kastruimte en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de tussenhal kom je bij het vernieuwde toilet en de trap naar boven.
De gehele begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.

Op de eerste etage bevindt zich een pandbrede slaapkamer aan de achterzijde en 2 slaapkamers aan de voorzijde. De masterbedroom is voorzien van een walk-in-closet.
Over de hele bovenverdieping ligt een vinylvloer. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer. Die is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en een praktische bergkast met opstelling van de wasmachine en droger.

De tuin ligt exact op het zuiden, de hele dag zon is dus gegarandeerd. Wordt het te warm, dan kan het zonnescherm dat de hele breedte van het huis beslaat naar beneden. Ook heeft de tuin een achterom.