Wijchen – Hoogmeer 2233
6605 BT, WIJCHEN
€ 285.000,- k.k.
CEnergielabel 6 kamers 5 slaapkamers 409 m3 91 m2 160 m2

Omschrijving

Deze fraai gelegen tussenwoning met carport en eigen parkeerplaats biedt veel mogelijkheden en is op zoek naar een nieuwe eigenaar die dit huis kan verbouwen en weer helemaal kan moderniseren naar de tijd van nu.

De woning is op loopafstand van een speelveld met speeltoestellen, de basisschool, het Wijchens Meer en winkelcentrum “Zuiderpoort”. Hoogmeer ligt op korte afstand van het gezellige centrum van Wijchen, het NS station, winkelvoorzieningen, sportgelegenheden, diverse vormen van voortgezet onderwijs, bioscoop en

Deze fraai gelegen tussenwoning met carport en eigen parkeerplaats biedt veel mogelijkheden en is op zoek naar een nieuwe eigenaar die dit huis kan verbouwen en weer helemaal kan moderniseren naar de tijd van nu.

De woning is op loopafstand van een speelveld met speeltoestellen, de basisschool, het Wijchens Meer en winkelcentrum “Zuiderpoort”. Hoogmeer ligt op korte afstand van het gezellige centrum van Wijchen, het NS station, winkelvoorzieningen, sportgelegenheden, diverse vormen van voortgezet onderwijs, bioscoop en zwembad. In de directe omgeving zijn fraaie natuurgebieden te vinden zoals het Leurse Bos, de uiterwaarden van de Maas, recreatiegebied en golfbaan De Berendonck en de Hatertse vennen. Wijchen ligt op de rand van Noord-Brabant en Gelderland, de uitvalswegen A50 en A73 zijn op ca. 5 minuten waardoor Nijmegen (10 km), ‘s-Hertogenbosch (30 min) en Eindhoven (40 min) goed bereikbaar zijn.

Algemeen:
Bouwjaar: 1983
Woonoppervlakte: 91 m² en 31 m² overig inpandige ruimte (de zolder)
Inhoud: 409 m³
Perceel: 160 m²

Indeling woonhuis:
Via de oprit kom je bij de voordeur die toegang geeft tot de hal met trap- en meterkast, toilet en de trap naar boven. Vanuit de hal kom je in de keuken en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en is in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een 5-pits gaskooktoestel.

Op de eerste verdieping leidt de ruime overloop naar drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is eenvoudig en ruim en voorzien van een 2e toilet, ligbad, douche, vaste wastafel en een raam voor de benodigde daglichttoetreding.

Een tweede vaste trap leidt naar de bovenste verdieping, een volwaardige 2e verdieping. Deze is nu voorzien van een voorzolder en 3 opgesplitste ruimtes waar je met gemak 2 grote slaapkamers kunt realiseren.

In december 2022 is op het platte dak nieuw dakleer gebrand. Hierop zit 15 jaar garantie.

Tuin:
Vanuit de woonkamer bereiken we ook de diepe en zonnige tuin gelegen op het westen. Hier is genoeg plek voor eventueel meerdere terrassen in combinatie met groen. De stenen berging zorgt voor genoeg opbergruimte voor de tuinspullen en het stallen van fietsen. De tuin beschikt over een praktische achterom.