Wijchen – de Lingert 6035
6605 DT, WIJCHEN
€ 515.000,- k.k.
7 kamers 5 slaapkamers 514 m3 154 m2 241 m2

Omschrijving

Energieneutraal! Jazeker!

Bij deze woning maak je je niet druk om de hoge energieprijzen. Recent is deze woning getransformeerd van een toch al relatief jonge en ruime hoekwoning naar een gasloze woning met label A+++. Dit label is voor nieuwbouw sinds dit jaar de norm, dus dat zegt genoeg.

De woning wordt verwarmd door op ingenieuze wijze gebruik te maken van de opbrengst van 26 zonnepanelen. Een systeem met warmtepompboilers en een buffervat voor de vloerverwarming zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en meer dan genoeg

Energieneutraal! Jazeker!

Bij deze woning maak je je niet druk om de hoge energieprijzen. Recent is deze woning getransformeerd van een toch al relatief jonge en ruime hoekwoning naar een gasloze woning met label A+++. Dit label is voor nieuwbouw sinds dit jaar de norm, dus dat zegt genoeg.

De woning wordt verwarmd door op ingenieuze wijze gebruik te maken van de opbrengst van 26 zonnepanelen. Een systeem met warmtepompboilers en een buffervat voor de vloerverwarming zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en meer dan genoeg warm tapwater voor een groot gezin. Er wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming (zowel een open systeem als ook elektrisch) en hybride radiatoren met ventilatiemogelijkheid. Alles volledig in te regelen en met de mogelijkheid om in de zomer ook te kunnen koelen.

Maar de woning is niet alleen op het gebied van energie-opwekking en -verbruik interessant. Tijdens de transformatie is de gehele woning gerenoveerd en daarmee modern en luxe afgewerkt en ingericht. Niet alleen de begane grond, maar ook de eerste en tweede verdieping; werkelijk alles is vernieuwd.

Een luxe en zeer uitgebreide keuken, moderne en comfortabele badkamer en een toilet in dezelfde stijl, cosmetische afwerking van vloeren, plafonds en wanden, domotica etc. Daarbij vijf goede slaapkamers, een ruime uitgebouwde woonkamer, een extra werkkamer en een goed geoutilleerde bijkeuken. Werkelijk instapklaar en van alle gemakken voorzien, inclusief de laatste gadgets die het huis nog eens extra onderscheidend maken.

Aan de voorzijde is een praktische carport gesitueerd en in de achtertuin is alle ruimte om een permanente berging (met eventuele overkapping) te plaatsen. De bijkeuken is functioneel maar dient nog afgewerkt te worden. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Indeling begane grond:

Entree; hal met meterkast (met daarin alleen de water- en elektrameter) en toilet. Het toilet is voorzien van een hangend closet, fonteintje, fraai weggewerkt kastje voor het toiletpapier en de borstel en een luxe spoeldrukplaat.
Ruime uitgebouwde woonkamer met trapkast, elektrische haard met diverse sfeerstanden en een grote schuifpui naar het terras.
De open keuken in O-opstelling is voorzien van maar liefst 2 kookgelegenheden met inductiekookplaten voorzien van flex-zones en beide een eigen afzuiging, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, stoomoven en dubbele spoelbak.
Vanuit de woonkamer is de ruime bijkeuken bereikbaar. Met aldaar een tweede keukeninrichting voorzien van diverse ingebouwde apparatuur en verder de aansluitingen voor het witgoed. Deur naar achtertuin maar ook naar de voormalige garage.
De garage is nu ingericht met een werk-/hobbyruimte en een separate stookruimte met de opstelling van onder andere de warmtepompboilers en het buffervat.

Eerste verdieping:

Overloop van waaruit alle slaapvertrekken en de badkamer bereikbaar zijn. De slaapkamer aan de achterzijde is 12 m² en slaapkamer 2 aan de voorzijde doet daar met ruim 11 m² niet veel voor onder. De derde slaapkamer is ook aan de achterzijde gesitueerd en meet ruim 6 m².
De badkamer is luxe en comfortabel. Er is een ruime inloopdouche, een fraai tweepersoons wastafelmeubel en natuurlijk een hangend toilet in dezelfde stijl als die van de begane grond. Leuke features zijn de vloer- en wandverwarming, ingebouwde radio en natuurlijk een spiegel die niet condenseert.

Tweede verdieping:

Op deze etage twee fraaie slaapkamers met aan de achterzijde een royale dakkapel en aan de voorzijde de originele dakopbouw. Afgewerkt en ingericht met diverse op maat gemaakte kasten, een vast bureau en veel bergruimte.

Bijzonderheden:
– Dak-, muur- en vloerisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing.
– Energielabel A+++.
– 26 zonnepanelen.
– Warmtepompboilers: 2 stuks a 275 liter en een 175 liter buffervat voor de vloerverwarming.
– Vloerverwarming (elektrisch in de werkkamer en badkamer), wandverwarming (badkamer) en hybride radiatoren (ook koelen).
– Groepenkast 3 x 35 ampère.
– Diverse (domotica) gadgets die elektrisch en/of met afstandsbediening en/of met een app bestuurbaar zijn. Waaronder elektrisch bedienbare gordijnen, zonnescherm, rolluiken, elektrische haard met hologramvuur, ingebouwde radio in de badkamer, elektrisch verstelbaar droogrek en ventilatoren.
– Alle schakelmateriaal vervangen en uitgebreid in één stijl. Hotelschakelingen, automatische (tuin)verlichting met timers en sensoren, het is er allemaal.
– Plafonds, wanden en zolderafwerking van strak stucwerk.
– Diverse op maat gemaakte kasten, bureau etc.
– Diverse (grotendeels automatische) rolluiken.