Nijmegen – Wolfskuilseweg 16H
6542 JK, NIJMEGEN
€ 310.000,- k.k.
AEnergielabel 3 kamers 2 slaapkamers 285 m3 89 m2

Omschrijving

Net 3-kamerappartement met veel daglicht op een centrale locatie. Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De supermarkt, winkels en restaurants liggen op loopafstand en met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Naast de goede ligging is het appartement ook aan de binnenzijde verrassend ruim. Zo beschikt het appartement over een woonkamer met toegang tot een loggia, een open keukenopstelling en 2 slaapkamers. Een lift, eigen berging en parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenstalling zijn ook

Net 3-kamerappartement met veel daglicht op een centrale locatie. Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De supermarkt, winkels en restaurants liggen op loopafstand en met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen. Naast de goede ligging is het appartement ook aan de binnenzijde verrassend ruim. Zo beschikt het appartement over een woonkamer met toegang tot een loggia, een open keukenopstelling en 2 slaapkamers. Een lift, eigen berging en parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenstalling zijn ook aanwezig.

Indeling:

Entree:
De centrale ingang beschikt over een intercom, lift en trapopgang. Daarnaast biedt deze toegang tot de parkeerkelder.

Eerste woonlaag:
Entree, hal, toiletruimte, bergkast met meterkast, cv-installatie en witgoedaansluiting. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement en zijn voorzien van een laminaatvloer. De ruime woonkamer is tevens voorzien van laminaatvloer en geeft toegang tot de loggia. De loggia heeft een laminaatvloer en de raampartijen zijn volledig te openen. Aansluitend is de keukenopstelling aanwezig met een eenvoudig keukenblok. De badkamer beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche en wastafel.

Parkeren en berging:
Het appartement beschikt over een eigen berging en parkeerplaats. De parkeerkelder wordt middels een elektrisch bedienbare garagedeur afgesloten. De gezamenlijke fietsenstalling in de parkeerkelder is zowel vanaf buiten als inpandig te bereiken.

Kenmerken:
– Woonoppervlakte ca. 89 m²
– Bouwjaar 2005, energielabel A
– 2 slaapkamers
– Loggia aanwezig
– Dubbele beglazing
– Eigen parkeerplaats en berging
– Gezamenlijke fietsenstalling
– VvE bijdrage circa. € 150,- per maand
– Nabij centrum Nijmegen

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning door derden wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering.