Nijmegen – Symfoniestraat 20
6544 TK, NIJMEGEN
€ 245.000,- k.k.
DEnergielabel 3 kamers 2 slaapkamers 280 m3 85 m2

Omschrijving

Op de derde verdieping van dit appartementencomplex met lift, ligt dit ruim opgezette driekamer hoekappartement met balkon op het zuidoosten en een berging op de begane grond. Het appartement kenmerkt zich door ruime daglichttoetreding en veel bergruimte.

Ideaal en centraal gelegen op loopafstand van NS-station Goffert, NXP en het CWZ. De universiteit, hogeschool en het Radboud ziekenhuis alsmede het gezellige stadscentrum van Nijmegen, zijn op korte fietsafstand gelegen. Aan de overzijde van het complex bevindt zich een winkelcentrum

Op de derde verdieping van dit appartementencomplex met lift, ligt dit ruim opgezette driekamer hoekappartement met balkon op het zuidoosten en een berging op de begane grond. Het appartement kenmerkt zich door ruime daglichttoetreding en veel bergruimte.

Ideaal en centraal gelegen op loopafstand van NS-station Goffert, NXP en het CWZ. De universiteit, hogeschool en het Radboud ziekenhuis alsmede het gezellige stadscentrum van Nijmegen, zijn op korte fietsafstand gelegen. Aan de overzijde van het complex bevindt zich een winkelcentrum met twee supermarkten, een drogist, kappers, bakker etc. Voldoende gratis openbare parkeergelegenheid en om de hoek aan uitvalswegen richting A73 en A50.

De VvE is goed georganiseerd en wordt professioneel beheerd. In de servicekosten zijn o.a. de opstalverzekering en reserveringen voor onderhoud inbegrepen. De centrale verwarming is via een blokverwarming en het warmwater komt van een eigen elektrische boiler.

Indeling:

Begane grond: centrale entree met intercom en brievenbussen; centrale hal met lift en trappenhuis; (fietsen)bergingen.

Derde verdieping: privé entree; grote hal met toilet. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. Woonkamer van ruim 21 m² met vrij uitzicht over de wijk. Dichte keuken met gasfornuis, koel-/vriescombinatie en opstelling elektrische boiler. Deur naar zonnig balkon. Twee slaapkamers van respectievelijk 13 en 10 m².
De badkamer is voorzien van een ligbad waarin je ook kunt douchen en voorts is er een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.
In de hal zijn twee ruime inloopkasten (inpandige bergingen).

Bijzonderheden:
– Centrale verwarming via blokverwarming met een maandelijks voorschot van € 78,33.
– Servicekosten VvE: € 236,72 per maand.
– Beglazing HR+ en HR++.
– Centraal gelegen en goed bereikbaar.
– Vrij uitzicht.
– Balkon op de zonzijde van 7 m² en eigen (fietsen)berging op de begane grond van 6 m².