Nijmegen – Oude Molenweg 277
6532 BB, NIJMEGEN
€ 275.000,- k.k.
EEnergielabel 3 kamers 1 slaapkamers 222 m3 67 m2

Omschrijving

Op een uitstekende locatie, ligt centraal nabij het Goffertpark dit ruime en lichte 3-kamerappartement met balkon op het zuidwesten en een berging in de onderverdieping. Gelegen op de bovenste (vierde) woonlaag met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde over deze groene wijk.

Het appartement maakt een meer dan verzorgde indruk. Afgewerkt in lichte tinten en met functionele voorzieningen van zowel keuken als sanitair. Verrassend ruim door de effectieve indeling en door de grote raampartijen met fijne

Op een uitstekende locatie, ligt centraal nabij het Goffertpark dit ruime en lichte 3-kamerappartement met balkon op het zuidwesten en een berging in de onderverdieping. Gelegen op de bovenste (vierde) woonlaag met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde over deze groene wijk.

Het appartement maakt een meer dan verzorgde indruk. Afgewerkt in lichte tinten en met functionele voorzieningen van zowel keuken als sanitair. Verrassend ruim door de effectieve indeling en door de grote raampartijen met fijne daglichttoetreding.

Het appartement maakt deel uit van een goed functionerende en professioneel beheerde VvE, waardoor er geen omkijken is naar onderhoud.

De woonomgeving is royaal opgezet. Aan de overzijde staan eengezinswoningen en tussen de overige appartementencomplexen in de omgeving liggen royale groenstroken. Het Goffertpark is letterlijk naast de deur maar ook in de aangrenzende straten staan fraaie bomen die de wijk letterlijk een groen imago geven.

Voorzieningen zijn er voldoende. Op korte afstand zijn diverse winkels te vinden in de Steenbokstraat en met de fiets ben je in no-time op de St. Jacobslaan met o.a. een AH-XL. Universiteit, hogeschool, de ziekenhuizen, het centrum van Nijmegen en diverse sportactiviteiten zijn allen op korte (fiets)afstand bereikbaar.

Indeling
Begane grond: centrale entree met intercom, bel en brievenbus; hal met trappenhuis en toegang tot de onderverdieping waar zich de berging bevindt.

Appartement (vierde woonlaag): ruime entreehal met vaste kast en toilet met granito vloer, voorzien van een fonteintje.
Woonkamer-en-suite van circa 30 m² met toegang tot het zonnige balkon. De woonkamer is nu ingericht met een zit- en eetgedeelte maar evengoed kan de eetkamer een combinatie met werkplek of zelfs een tweede slaapkamer zijn.
Ruime keuken met eenvoudige inrichting voorzien kooktoestel met afzuigkap en een onderbouw vaatwasser.
De slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd, dat is de koele kant, en heeft een oppervlak van ruim 11 m².
Badkamer met granitovloer, douche en wastafelmeubel. Tevens opstelling wasmachine.

Bijzonderheden:
– Centrale verwarming via blokverwarming en warmwater via Intergas ketel uit 2020 die gebruikt wordt als geiser.
– Volledig voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en puien met draai-kiepramen en voorzien van isolatieglas.
– Praktische indeling waardoor alle vierkante meters nuttig en effectief bruikbaar zijn.
– De berging is aan de achterzijde van het complex gelijkvloers bereikbaar. Handig wanneer je de fiets binnen wilt stallen.
– Centrale ligging met goede bereikbaarheid en prima aansluiting op het landelijk wegennet.
– De servicekosten van de gezonde en actieve VvE bedragen € 136,00 per maand en zijn inclusief waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaakkosten, klein- en groot onderhoud en tuinonderhoud.
– Het persoonlijke voorschot van de stookkosten via de blokverwarming is € 63,00 per maand.
– Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het complex.
– Universiteit, ziekenhuizen, winkels en supermarkten in de nabijheid.