Nijmegen – Javaplein 1
6524 MP, NIJMEGEN
€ 450.000,- k.k.
DEnergielabel 7 kamers 5 slaapkamers 606 m3 132 m2 137 m2

Omschrijving

Aan de rand van de geliefde Indische buurt, ligt op korte afstand van het stadscentrum deze karaktervolle tussenwoning met voortuin, achterplaats en fietsenberging. De woning is aan de buitenzijde altijd goed onderhouden (planmatig onderhoud door de corporatie) maar aan de binnenzijde eenvoudig en sober in zowel de voorzieningen alsmede de afwerking.

Er zijn veel kamers/vertrekken waardoor dit een echt familiehuis kan zijn. Maar ook als je (samen) veel vanuit huis werkt, er is meer dan voldoende ruimte. Gelegen aan een fraaie

Aan de rand van de geliefde Indische buurt, ligt op korte afstand van het stadscentrum deze karaktervolle tussenwoning met voortuin, achterplaats en fietsenberging. De woning is aan de buitenzijde altijd goed onderhouden (planmatig onderhoud door de corporatie) maar aan de binnenzijde eenvoudig en sober in zowel de voorzieningen alsmede de afwerking.

Er zijn veel kamers/vertrekken waardoor dit een echt familiehuis kan zijn. Maar ook als je (samen) veel vanuit huis werkt, er is meer dan voldoende ruimte. Gelegen aan een fraaie groenstrook in lommerrijke omgeving. De architectuur van de jaren twintig is sterk aanwezig en geeft dit huis charme en uitstraling.

Op loopafstand zijn enkele winkelvoorzieningen gelegen en verder ligt deze woning zó centraal dat het stadscentrum, het station, de universiteit en hogeschool en de ziekenhuizen makkelijk en snel per fiets bereikbaar zijn.

Indeling:

Begane grond: entree; tochtportaal; hal met toilet en toegang tot de overige vertrekken en de provisiekelder die zich onder de keuken bevindt. Er zijn twee woonkamers aan weerszijden van de hal waarvan één met erker (of zo je wilt een woon- en eetkamer). De keuken met eenvoudige inrichting is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een deur naar de achterplaats.

Eerste verdieping: overloop; twee grote slaapkamers waarvan één met balkon en derde (kleine) slaapkamer. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van eenvoudige douche en een wastafel en aansluitend een deur naar het balkon.

Tweede verdieping: overloop/voorzolder met opstelling cv-ketel en aansluiting witgoed; twee zolderkamers.

Vliering: deels bevloerde entresol met bergruimte.

Bijzonderheden:
– Centrale verwarming via Nefit HR combiketel.
– Voorzien van dubbele beglazing.
– Veel kamers/vertrekken; ideale gezinswoningen en/of woning met thuiswerkplek(ken).
– Diverse inbouwkasten.
– Kluswoning met gedateerde en sobere voorzieningen en een dito afwerking.
– Riante en zonnige voortuin, kleine achterplaats, separate (fietsenberging).
– Bouwkundig rapport ter inzage.
– Fantastische woonomgeving.
– Winkelvoorzieningen letterlijk om de hoek.
– Station, HAN, RUN en ziekenhuizen op korte (fiets)afstand.
– Kadasterkosten voor het inmeten van het perceel voor rekening van koper.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt je inzien bij de makelaar.

Notaris:
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen:
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning door derden wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering.