Nijmegen – Hulkesteinstraat 9
6535 LA, NIJMEGEN
€ 227.500,- k.k.
EEnergielabel 5 kamers 4 slaapkamers 301 m3 90 m2 157 m2

Omschrijving

In de wijk Hatert aan rustige straat gelegen ruime tussenwoning met mooie, diepe achtertuin. De woning is centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum Hatert, wijkvoorzieningen en de diverse uitvalswegen en kijkt uit op een straat met plantsoen aan de voorzijde. De woning is momenteel voorzien van een standaard keukenblok en heeft een zeer gedateerde badkamer en sanitair. Het is aan de koper om zelf de badkamer en het sanitair (en eventueel keuken) naar eigen inzicht en keuzes te plaatsen. Het betreft een renovatiewoning die geheel

In de wijk Hatert aan rustige straat gelegen ruime tussenwoning met mooie, diepe achtertuin. De woning is centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum Hatert, wijkvoorzieningen en de diverse uitvalswegen en kijkt uit op een straat met plantsoen aan de voorzijde. De woning is momenteel voorzien van een standaard keukenblok en heeft een zeer gedateerde badkamer en sanitair. Het is aan de koper om zelf de badkamer en het sanitair (en eventueel keuken) naar eigen inzicht en keuzes te plaatsen. Het betreft een renovatiewoning die geheel opnieuw moet worden ingericht en aangekleed.

Indeling:

Begane grond:
Entree; hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met dichte keukenruimte aan de achterzijde van de woning, voorzien van een standaard keukenblok met een 4-pits gasfornuis en meerdere keukenkastjes.

Eerste Verdieping:
Overloop; 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met vaste kastruimte; badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Algemeen: bouwjaar 1964 / inhoud 301m³ / woonoppervlak 90 m² / perceeloppervlak ca. 157 m².

Bijzonderheden:
Tussenwoning met royale achtertuin / centraal gelegen ten opzichte van de wijkvoorzieningen / CV-installatie; Intergas HR combiketel (2008) /aanvaarding op korte termijn mogelijk / Voldoende parkeerruimte op openbaar terrein / Compleet naar eigen smaak in te richten!

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd. Het rapport kunt je inzien bij de makelaar.

Notaris:
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen:
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning door derden wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering.