Nijmegen – Dingostraat 54
6531 PD, NIJMEGEN
€ 485.000,- k.k.
AEnergielabel 6 kamers 5 slaapkamers 667 m3 162 m2 207 m2

Omschrijving

Aan deze ruim opgezette woonstraat met veel groen, staat deze uitgebouwde, ruime middenwoning met voor- en achtertuin met berging en achterom. Lekker royaal woonoppervlak en veel (slaap)kamers en zeer compleet door de aanwezigheid van een ruime kelder én een complete zolderverdieping.

En jawel, deze jaren zestig woning heeft energielabel A! Dat komt omdat de spouwmuren in 2020 zijn geïsoleerd, er HR++ glas aanwezig is en zowel het dak (2010) als de vloer (2020) is voorzien van isolatie. Daarbij komt dat er in 2020 twaalf stuks

Aan deze ruim opgezette woonstraat met veel groen, staat deze uitgebouwde, ruime middenwoning met voor- en achtertuin met berging en achterom. Lekker royaal woonoppervlak en veel (slaap)kamers en zeer compleet door de aanwezigheid van een ruime kelder én een complete zolderverdieping.

En jawel, deze jaren zestig woning heeft energielabel A! Dat komt omdat de spouwmuren in 2020 zijn geïsoleerd, er HR++ glas aanwezig is en zowel het dak (2010) als de vloer (2020) is voorzien van isolatie. Daarbij komt dat er in 2020 twaalf stuks zonnepanelen zijn geplaatst die in 2022 een opbrengst van 4690 Kwh hadden.

Het huis is lekker licht en de vertrekken groot. De uitbouw aan de achterzijde maakt van de woonkamer een L-kamer met extra zit-/of studiehoek waar thans een sfeervolle houtkachel staat. De voorzieningen zijn enigszins gedateerd maar dat biedt kansen om van deze woning helemaal jouw droomhuis te maken.

Dit deel van de Hazenkamp kenmerkt zich door afwisselend voor- en naoorlogse bebouwing. Lommerrijk, rustig en toch zeer centraal ten opzichte van alle denkbare voorzieningen gelegen en met een prima bereikbaarheid en aansluiting op de uitvalswegen. Een perfecte combinatie van wonen in de stad en een vleugje dorps karakter. In deze omgeving komt zelden een woning te koop, maar dat is logisch aangezien het hier heel prettig wonen is.

De universiteit, hogeschool en de ziekenhuizen zijn op korte fietsafstand gelegen en op loopafstand zijn diverse winkels in een gezellig en behoorlijk compleet buurtwinkelcentrum; een AH XL is overigens niet ver weg en ook het Goffertpark is op een steenworp afstand gelegen.

Indeling:

Begane grond: entree; hal met toilet en toegang tot de ruime berg- en provisiekelder met hobbyruimte. In de kelder is tevens de aansluiting voor het witgoed.
Woonkamer in L-vorm met parketvloer bestaande uit een zitgedeelte, eetgedeelte grenzend aan de keuken en een extra zithoek/study met houtkachel.
De keuken is aan de achterzijde in de uitbouw gesitueerd en heeft zowel zicht op de tuin alsmede de woonkamer in. De opstelling is L-vormig en er zijn diverse inbouwapparaten aanwezig waaronder gaskookplaat, oven en afzuigkap.

Eerste verdieping: overloop met grote inbouwkast. Er zijn drie slaapkamers van respectievelijk 17, 15 en 8 m² waarbij de grootste kamer beschikt over een wastafel en deur naar het dakterras op de uitbouw heeft.
De badkamer heeft een ligbad, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping: zolderetage met voorzolder; twee slaapkamers waarvan de kamer aan de achterzijde voorzien is van een grote dakkapel. Op deze etage veel bergruimte en boven de slaapkamers is ook nog extra bergruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
– Lichte ruime woning, grote kamers, kelder én volwaardige zolderetage.
– Centrale verwarming via Intergas HR cv-ketel.
– Dak-, muur- en vloerisolatie.
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– 12 zonnepanelen.
– Energielabel A.
– Rustige en groene woonomgeving.
– Gunstig gesitueerd t.o.v. alle voorzieningen en goed bereikbaar.
– In de wijk zijn diverse basisscholen en een middelbare school.
– In de straat is een gezamenlijke buurttuin (op gemeentegrond) die door betrokken buurtbewoners wordt onderhouden.