Nijmegen – Beverweg 86
6532 CG, NIJMEGEN
€ 259.000,- k.k.
DEnergielabel 3 kamers 2 slaapkamers 218 m3 65 m2

Omschrijving

Dit leuke driekamerappartement ligt bijzonder gunstig dicht bij het Goffertpark aan de rand van de wijk Hazenkamp. Met enerzijds veel groen en een wijk die ruim is opgezet, en anderzijds alle gemakken van de stad omdat voorzieningen zich op korte (fiets)afstand bevinden.

Het appartement ligt op de tweede woonlaag met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht. De logische en praktische indeling is effectief waardoor elke vierkante meter goed te benutten is. De straat is rustig en je auto kun je hier nog prima kwijt. Het

Dit leuke driekamerappartement ligt bijzonder gunstig dicht bij het Goffertpark aan de rand van de wijk Hazenkamp. Met enerzijds veel groen en een wijk die ruim is opgezet, en anderzijds alle gemakken van de stad omdat voorzieningen zich op korte (fiets)afstand bevinden.

Het appartement ligt op de tweede woonlaag met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht. De logische en praktische indeling is effectief waardoor elke vierkante meter goed te benutten is. De straat is rustig en je auto kun je hier nog prima kwijt. Het appartement is licht, comfortabel en uitgerust met prima voorzieningen. Er is een prettige sfeer en ambiance, zowel in het complex als in het appartement zelf.

De centrale ligging maakt dit appartement ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld studeert aan de universiteit of hogeschool of misschien werk je in één van de ziekenhuizen: het is allemaal per fiets in no time te bereiken.

De VvE waar dit appartement deel van uitmaakt wordt professioneel beheerd. Fijn om je geen zorgen te hoeven maken over zaken als onderhoud, de opstalverzekering en beheer. Het complex staat samen met een ander (vergelijkbaar) complex op een ruim perceel eigen grond waarvan het tuinonderhoud uiteraard ook via de VvE wordt geregeld.

Indeling:

Begane grond: entree met brievenbussen en intercom; trappenhuis met toegang tot de verdiepingen en de onderverdieping met aldaar je eigen (fietsen)berging van maar liefst 16 m².

Tweede woonlaag: bordes met je eigen meterkast; privé-entree.
Hal met toegang tot de meeste vertrekken. Een woonkamer van dik 22 m² gericht op het zuidoosten. Aansluitend de keuken met ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en oven en voorts voorzien van een koel- en vrieskast.
Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken. Hier pak je ’s ochtends lekker een kopje thee in de zon die er tot het begin van de middag is. Op het balkon een werkkast waarin de jonge cv-ketel is opgesteld.
Er zijn twee slaapkamers. De grootste is 13 m² en heeft een eigen wastafel en de tweede kamer meet bijna 12 m².
Op de gang zijn het separate toilet met fonteintje en de badkamer met douchecabine (kunststof hoekdouchebak met schuifdeuren af te sluiten), een wastafel en ruimte voor wasmachine én droger.

Bijzonderheden:
– Centrale verwarming via Remeha hr-ketel uit 2020.
– Deels kunststof kozijnen met deels dubbele beglazing.
– Praktische indeling.
– Comfortabel en een prettige woonsfeer.
– Diverse rolluiken aanwezig.
– Professioneel beheerde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 143,46.
– Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
– Op korte afstand van CWZ (letterlijk om de hoek) en fietsafstand van Radboud UMC, Radboud Universiteit en de hogeschool.
– Er zijn diverse openbare voorzieningen en winkels op korte afstand.
– Veel groen op eigen terrein van de VvE en natuurlijk het Goffertpark.