Nijmegen – Aldenhof 1229
6537 BG, NIJMEGEN
€ 325.000,- k.k.
AEnergielabel 5 kamers 4 slaapkamers 421 m3 119 m2 157 m2

Omschrijving

Wat een heerlijke woning. Lekker licht, royaal en ook nog eens goed geïsoleerd met als resultaat een energielabel A. Deze fijne tussenwoning beschikt over een voor- en zonnige achtertuin met praktische (fietsen)berging en een overkapping met poort naar het achterom.

Deze tussenwoning heeft een ruime doorzon woonkamer, een open keuken met inrichting voorzien van inbouwapparatuur en de achtertuin ligt op het zuidoosten. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Van de zolderetage is een fraaie en onderscheidende

Wat een heerlijke woning. Lekker licht, royaal en ook nog eens goed geïsoleerd met als resultaat een energielabel A. Deze fijne tussenwoning beschikt over een voor- en zonnige achtertuin met praktische (fietsen)berging en een overkapping met poort naar het achterom.

Deze tussenwoning heeft een ruime doorzon woonkamer, een open keuken met inrichting voorzien van inbouwapparatuur en de achtertuin ligt op het zuidoosten. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Van de zolderetage is een fraaie en onderscheidende multifunctionele ruimte gemaakt.

Aldenhof is een wijk die door bewoners zeer gewaardeerd wordt. Rustig en royaal opgezet, voldoende parkeergelegenheid en op korte afstand van alle denkbare voorzieningen. Ook recreatiegebied “De Berendonck”, de belangrijke uitvalswegen, winkelcentrum en NS-station Dukenburg, maken dat deze woning in een zeer aantrekkelijke leefomgeving ligt. In het aangrenzende Meijhorst is de AH, een Lidl, het stadskantoor en zwembad Dukenburg gelegen. In het nabijgelegen Malvert is ook een winkelcentrum met onder andere een Jumbo en een fietsenmaker.

Indeling:

Begane grond: entree met vaste (garderobe)kast, trapkast en toilet met fonteintje.
Doorzon woonkamer met aansluitend de ruime open keuken. In de keuken een rechte opstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Achterdeur naar het terras van de zonnige tuin.

Eerste verdieping: overloop; drie slaapkamers van respectievelijk 9, 12 en 13 m². De grootste kamer heeft tevens een op maat gemaakt kastmeubel met opgebouwde wastafel. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en het tweede toilet.

Tweede verdieping: grote zolderruimte met dakraam. Volledig afgewerkt en voorzien van diverse opbergmogelijkheden. Een fantastische multifunctionele ruimte die bereikbaar is via een vaste trap en prima dienst kan doen als (een combinatie van) slaapkamer, werkkamer of hobbykamer.

Bijzonderheden:
– Centrale verwarming via Remeha Avanta 28c CW4 combiketel uit 2021.
– De zolderetage wordt verwarmd door een pellet kachel.
– De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en geheel dubbele beglazing.
– 12 zonnepanelen met een capaciteit van 275 Wattpiek per paneel en een totaalopbrengst in 2022 van 3.700 kWh.
– Energielabel A.
– Lichte en frisse woning.
– Indrukwekkende zolderetage; afgewerkt maar met kapconstructie in het zicht.
– Achtertuin met gunstige zonligging, berging, overkapping en achterom.
– Aan de voorzijde gelegen aan trottoir, parkeerhavens en groenstrook.
– Centrale ligging, goede aansluiting op uitvalswegen en snelwegen A73, A326 en A50.
– Treinstation Dukenburg nabij.
– Diverse winkels, stadskantoor en zwembad in nabij gelegen wijk(en).