Lent – Truus Gelsingstraat 9
6663 RE, LENT
€ 489.500,- k.k.
A++Energielabel 5 kamers 4 slaapkamers 432 m3 123 m2 98 m2

Omschrijving

Zoekt u naar een nieuwbouwwoning waar u uw eigen visie kan laten spreken? Wilt u een nieuwe, frisse woning inclusief een ongebruikte, gloednieuwe moderne keuken? Dan is de Truus Gelsingstraat 9 misschien wel uw droomwoning! Met grote openslaande deuren naar de tuin en een heerlijke avondzon die door de grote glazen achterpui naar binnen valt, biedt deze woning een mooie basis voor u (en uw gezin) om tot rust te komen. Deze duurzame woning is o.a. voorzien van zonnepanelen en een warmte-terugwin-installatie waardoor u maandelijks bespaart op

Zoekt u naar een nieuwbouwwoning waar u uw eigen visie kan laten spreken? Wilt u een nieuwe, frisse woning inclusief een ongebruikte, gloednieuwe moderne keuken? Dan is de Truus Gelsingstraat 9 misschien wel uw droomwoning! Met grote openslaande deuren naar de tuin en een heerlijke avondzon die door de grote glazen achterpui naar binnen valt, biedt deze woning een mooie basis voor u (en uw gezin) om tot rust te komen. Deze duurzame woning is o.a. voorzien van zonnepanelen en een warmte-terugwin-installatie waardoor u maandelijks bespaart op energiekosten. Daarmee is deze gasloze woning volledig toekomst bestendig!

Locatie:
Deze wijk zal u welkom heten, net als alle andere nieuwe bewoners in deze prachtige omgeving. Door het recente ontstaan van deze wijk is ‘ Het hart van de waalsprong’ volop in ontwikkeling. Daarnaast is deze locatie van alle gemakken voorzien. Met een diverse supermarkten op loop afstand en prachtige wandelroutes om de hoek, evenals station Nijmegen-Lent. De Waalsprong, hét toekomstige groene woon- en winkelhart van Lent, een dynamische omgeving die alles in zich heeft, van wonen tot sport, dicht bij de gemoedelijke dorpskern van Lent én op fietsafstand van het levendige centrum van Nijmegen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. Open keuken (inbegrepen bij vraagprijs k.k.); voorzien van hoogglans witte kleurstelling (in combinatie met eiken kastjes) en kunststof keukenblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasser, en kraan met wasbak. Ruime woonkamer met grote raampartij en grote openslaande deuren naar de tuin. De tuin is voorzien van een houten berging en is gelegen op het westen. De erfafscheiding zal bestaan uit een gemetselde muur van circa 1m en hekwerk met hedera.

Eerste verdieping:
Overloop, grote slaapkamer met twee grote ramen, tweede ruime slaapkamer en badkamer (hiervoor is een stelpost van €4500,- inbegrepen bij de vraagprijs k.k.).

Tweede verdieping:
Overloop, derde grote slaapkamer met twee grote ramen, vierde ruime slaapkamer en technische ruimte (inclusief WTW en afzuiging).

Bijzonderheden:
• Vier ruime, volwaardige slaapkamers
• Gasloze woning! (Stadverwarming i.c.m. vloerverwarming)
• Dichtbij de Waal, de fietsbrug, station Lent en Nijmegen centrum
• Eigen parkeerplaats op het achterliggende privé binnenterrein
• Extra aandacht besteed aan het metselwerk
• Woningborg certificaat SWK
• Volledig geïsoleerd en HR++ glas
• Keuken wordt nog geplaatst na oplevering
• Houten berging in achtertuin
• Eerste 3 jaar gratis elektrische deelauto beschikbaar