Uw aankoop
in goede handen

Aankoopmakelaar Wijchen

Bij een andere makelaar staat uw droomhuis te koop. Natuurlijk kunt u er direct op afgaan … maar u kunt ook eerst één van onze makelaars inschakelen.

Huis kopen Wijchen

Met dat laatste voorkomt u een ondoordachte, mogelijk te dure aankoop. Eén van onze makelaars komt direct in actie. Hij zorgt voor een kennismakingsgesprek op korte termijn, hij regelt de bezichtiging, maakt een objectief bezichtigingsrapport over uw droomhuis, bespreekt de strategie met u en haalt het onderste uit de kan bij de onderhandelingen over prijs en voorwaarden.

En vanzelfsprekend zorgt hij er ook voor dat alle afspraken tot in detail juridisch correct worden vastgelegd. Voor de aankoop en verkoop van uw woning bent u bij Driessen Makelaardij aan het juiste adres.

Kunnen wij iets voor u betekenen laat het ons dan weten. We staan u graag te woord.

Aankoopbegeleiding

Tarief

Deze aankoopbegeleiding verzorgen wij voor een aantrekkelijk maatwerktarief. Voor meer informatie over de aankoopbegeleiding kunt contact met ons opnemen via info@driessenmakelaardij.nl of telefonisch 024 64 90100.
Bovendien ontvangt u een korting op de afsluitkosten van de hypotheek, indien deze via onze bemiddeling wordt afgesloten.

Wist u dat onze aankoopbegeleiding u per saldo niets kost! Wij krijgen uw koopprijs gemiddeld 1,5% tot 2,5% lager dan uzelf (bron: NVM). Dit zijn bedragen vanaf € 2500,- inclusief btw. Als dat geen meerwaarde betekent!