Al meer dan 40 Jaar
Driessen Makelaardij
Nijmegen

40 jaar Geschiedenis Driessen Makelaardij

Met een kantoor in Nijmegen en in Wijchen kennen wij de lokale huizenmarkt als geen ander. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons. Waardoor wij vraag en aanbod snel bij elkaar brengen en perfect weten in te spelen op de wensen van klanten en potentiële klanten.

Wie kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring in de woningmarkt heeft een naam hoog te houden. En dat doen we ook. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij.

Ontstaan van onze vestiging in Nijmegen

Met een kantoor in Nijmegen en in Wijchen kennen wij de lokale huizenmarkt als geen ander. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons. Waardoor wij vraag en aanbod snel bij elkaar brengen.

Wie kan terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring in de woningmarkt heeft een naam hoog te houden. En dat doen we ook. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij.

Kunnen wij iets voor u betekenen laat het ons dan weten. We staan u graag te woord.

WOZ taxatie

In een redactionele mededeling in De Gelderlander en op haar pagina in Wegwijs valt de gemeente Wijchen bureaus en makelaars aan over acties, welke zij voeren om mensen bij te staan in het eventueel aanvechten van de toegekende waarde van de woning.
De gemeente Wijchen geeft aan dat dit vaak gebeurt op basis van “no cure no pay” ofwel: volgt er geen aanpassing van de waarde, dan zijn er geen kosten verschuldigd. Je zou daar ook uit kunnen opmaken, dat er wel kosten verschuldigd zijn indien er geen lagere waarde uit de procedure komt.

De gemeente Wijchen geeft vervolgens aan, dat zij een vergoeding aan de bemiddelaars moet betalen in de gevallen waarin de waarde wordt aangepast. Die vergoeding wordt, volgens de gemeente Wijchen, het volgende jaar verrekend in het tarief, waardoor iedereen het jaar daarna meebetaalt aan de kosten van de bezwaren.
Om die reden, althans volgens de gemeente, wil men degenen, die denken een te hoge waarde voor hun woning te hebben ontvangen, bij voorkeur contact met de gemeente op laten nemen om er samen uit te komen.