Uw huis
in goede handen

Ondernemende makelaar met ambitie

Huis verkopen Nijmegen

U wilt een huis kopen, huis verkopen Nijmegen of laten taxeren. Het liefst schakelt u een betrouwbare makelaar in bij u in de buurt. Maar hoe vindt u precies de makelaar die het best bij u past bij het verkopen van uw huis in Nijmegen?

Verkoopmakelaar Nijmegen

Driessen Makelaardij maakt uw keuze een stuk gemakkelijker. Hoe? Allereerst zijn we al veertig jaar een begrip in de regio. Met een kantoor in Nijmegen en in Wijchen kennen wij de lokale huizenmarkt op ons duimpje. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons. ‘Want vaak is de eerste stap van een woningzoeker de stap naar ons kantoor.’ Hierdoor weten wij vraag en aanbod snel bij elkaar te brengen en perfect in te spelen op de wensen van klanten en potentiële klanten. Bovendien zijn we aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie in de makelaardij. Onze mensen zijn dus uitstekend in staat het hele aan- en verkooptraject, in Nijmegen en omgeving, van begin tot eind professioneel te begeleiden. Huis verkopen Nijmegen? Driessen Makelaardij staat voor u klaar. Wij begeleiden u bij het traject om uw huis te verkopen in Nijmegen.

Driessen Makelaardij Nijmegen

Kunnen wij iets voor u betekenen laat het ons dan weten. We staan u graag te woord.

Huis verkopen in Nijmegen?

Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen of omgeving? Uw ambitie is onze ambitie. Dat wil zeggen: u verwacht van ons dat we tot het uiterste gaan u die kwaliteit te bieden waarom we al zo lang bekend staan. Daar mag u ons aan houden!