Nieuws

Driessen Makelaardij nummer 1 in de regio

Driessen Makelaardij - 08 november 2018

Driessen Makelaardij nummer 1 in de regio

Driessen Makelaardij staat op nummer 1 in de regio Nijmegen. Het blad Vastgoed Actueel komt jaarlijks met een onderzoek naar de top 100 makelaars in ons land. Deze zomer verscheen het nieuwste overzicht met ook een regionale top.

Nr. 47 van Nederland

Ook binnen Nederland scoort Driessen Makelaardij goed. Ons makelaarskantoor behaalde de 47e plaats in de lijst. Vastgoed actueel is een onafhankelijk platform voor woningmakelaars. Jaarlijks publiceert het de Top 100 Woningmakelaardij, onder andere gebaseerd op het aantal transacties in 2017. Vastgoed Actueel werkt daarvoor samen met Immowise, die data verzamelt. Door die samenwerking verscheen dit jaar voor het eerst ook een regionale lijst over hoe makelaars het doen in de regio. Immowise kijkt dan niet alleen naar het aantal woningen in het bestand of het aantal verkopen, maar maakt een totaal plaatje.

Driessen regionaal

Wij zijn trots dat we regionaal op nummer 1 staan. Wij werken al meer dan 40 jaar in deze regio en kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Zowel kopers als verkopers weten ons te vinden waardoor we vraag en aanbod snel bij elkaar weten te brengen. Door onze kennis en ervaring kunnen we inspelen op individuele wensen van klanten.